Vijesti

09. lipnja 2020.

Prva međunarodna KiberŠkola budućnosti za novu IT generaciju KIBERone postala je službeni partner platforme mrežnih igara Roblox. KIBERone je sada dio globalne zajednice nastavnika Roblox-a, a programeri ove platforme preporučuju obrazovni program KiberŠkole za stvaranje igara. Trenutno na platformi Roblox se uči oko 5000 učenika KiberŠkole.

24. travnja 2020.

Prva međunarodna KiberŠkola budućnosti za novu IT generaciju KIBERone postala je svjetski prvak u digitalnom obrazovanju za djecu, prema Generalnoj skupštini UN-a i UNESCO-u nakon rezultata međunarodnog natjecanja WSIS Prizes 2020. Natjecanje se održava od 2012. pod pokroviteljstvom UN-a u sklopu Svjetskog summita na visokoj razini informacijskog društva (WSIS Forum).

19. ožujka 2020.

Sada najbolji maturanti KiberŠkole imaju priliku dobiti certifikat za obuku u SAMSUNG IT školi u svim gradovima u kojima je prisutna. Certifikat vam daje mogućnost polaganja prijemnih ispita u pojednostavljenom sistemu. SAMSUNG IT škola dodatni je obrazovni program za školarce od 15-17 godina u području IT-a, programiranja i razvoja mobilnih aplikacija na Android platformi. Razvili su ga stručnjaci iz SAMSUNG istraživačkog centra i vodeći učitelji s Moskovskog instituta za fiziku i tehnologiju.