3DS Max. Pravimo interijer iz snova.

Početna / Moduli / 3DS Max. Pravimo interijer iz snova.

3D Max – napredne tehnike, efekti 3DS Max® je alat za 3D modeliranje i renderiranje te projektnu vizualizaciju, igre i animacije. Autodesk 3ds Max softver pruža moćan, integrirani skup alata koji pomaže u bržem isprobavanju varijanti koncepta projekta, točnijem analiziranju efekta danjeg svjetla i stvaranju utjecajnijeg vizualnog dojma te prenošenju priče iz korisnikovog projekta.

3ds Max omogućuje automatizaciju skaliranja radnih procesa korisnika pri čema pruža mogućnost više vremena na kreativnost. Alat se može koristiti kao računski mehanizam za skaliranje proizvodnje sadržaja, a dostupnim API-jevima omogućuje proširenje ugrađenih tijekova rada.

Tijekom procesa projektiranja korisnici često imaju potrebu, napredak svojeg projekta, prezentirati suradnicima i investitorima – i način na koji to rade ovisi o tome hoćete li ugovoriti posao. 3ds Max Design softver donosi alate koji omogućuju izradu sjajnih prezentacija čak i u trenucima kada nedostaje vremena za to.

Intuitivni editor materijala baziran na točci, „Slate“ pomaže da kreiranje i stavljanje kompleksnih materijala bude lakše i brže, dok inovativni „Quicksilver“ render podržava napredne svjetleće efekte i može renderirati nevjerojatnom brzinom. Ovaj inovativni render koji koristi i CPU i GPU pomaže proizvesti visoko kvalitetne slike uz nevjerojatnu brzinu.

Rezervirati mjesto

Ova stranica koristi kolačiće i ostale slične tehnologije. To znači da obrađuje vašu IP adresu kako bi odredila regiju u kojoj se se ona nalazi. Koristeći ovu stranicu, potvrđujete da ste suglasni s politikom privatnosti stranice.
OK