CodeMonkey. Razvijamo logiku

Početna / Moduli / CodeMonkey. Razvijamo logiku

Modul koji će omogućiti djetetu napraviti prve korake u savladavanju računala i iznenaditit roditelje kako je zapravo osnove programiranja  nije teško za naućiti.

Program modula uklučuje puno interaktivnih i zabavnih zadataka koje je potrebno riješiti programiranjem, a kategorizirani su prema uzrastu s naglaskom na mlađe. Code Monkey koristi se programski jezik Python što je velika prednost budući da je Python najpitkiji za početnike, ima jednostavnu sintaksu i jako je intuitivan.

Na nastavama će se naučiti osnove jezika Python, produbiti vještine logičkog razmišljanja i povezivanja te probuditi interes i motivaciju za daljnje samostalno programiranje. Cilj ove radionice je riješiti što više zadataka sa spomenute platforme i među učenicima probuditi interes prema programiranju i kodiranju.

  • Trajanje modula: 1 mjesec
  • Skupina: od 6 godina

 

Rezervirati mjesto

Ova stranica koristi kolačiće i ostale slične tehnologije. To znači da obrađuje vašu IP adresu kako bi odredila regiju u kojoj se se ona nalazi. Koristeći ovu stranicu, potvrđujete da ste suglasni s politikom privatnosti stranice.
OK