Radimo vlastite filtere za Snapchat

Početna / Moduli / Radimo vlastite filtere za Snapchat

Snapchat je taaaako zabavan. To znaju političari, glumci, pjevači, YouTuberi – svi oni objavljuju smiješne fotkice i videe s psećim ušima, krunama u boji i brkovima iznad usta. Iako imamo mnogo filtera na raspolaganju

Inaće Snapchat je popularna mobilna aplikacija pomoću koje možete slati videozapise i fotografije (snapove) koji će nestati deset sekundi nakon što ih pogleda osoba koja ih primi. Uz video i fotke, možete dodavati tekst, crteže i još ponešto prije no što ih pošaljete prijateljima. U programu modula djeca će saznati opcije dijeljenja konteta uz zabavne filtere i alate. U Kiberone-u dajemo našim polaznicicma sve mogučnosti za stvaranje vlastitih Snapchat filtera. Dizajn mora biti 100% originalan. Čak i plaćenih Snapchat filtera da filter bude dostupan korisnicima.

Rezervirati mjesto

Ova stranica koristi kolačiće i ostale slične tehnologije. To znači da obrađuje vašu IP adresu kako bi odredila regiju u kojoj se se ona nalazi. Koristeći ovu stranicu, potvrđujete da ste suglasni s politikom privatnosti stranice.
OK