Web dizajn. Započnimo s Figmom

Početna / Moduli / Web dizajn. Započnimo s Figmom

Modul je za polaznike od 7 godina. Tjekom nastava dijeca će upoznati platformu za web dizajn koja omogućuje lako upravljanje sustavima dizajna pomoću timskih biblioteka i mogućnost prijenosa i dijeljenja prilagođenih fontova u vašoj organizaciji. Uključeni su pojedinačna prijava, kontrole pristupa i zapisnici aktivnosti.

Kreiranje web stranica i aplikacija za mobilne uređaje nikada nije potpuno bez dizajna. Razvoj koncepta i korporativnog identiteta web projekta, kreiranje dizajna stranica, korisničkog sučelje i drugih elemenata. Praktično, logično, jasnostilsko i vizualno predstavljanje informacije – to su zadaci koji stoje pred web dizajnerom. Dijete će se upoznati s osnovama grafičkog i web dizajna, konceptima i alatima te će saznati što jesučelje i upotrebljivost, savladati vještine za rad s grafičkim programima i naučiti kako da napravi zanimljive i lijepe web stranice.

Kako dijete bude prolazilo kroz modul izradit će vlastitu web stranicu (ili mobilnu aplikaciju) s jedinstvenim dizajnom!

Rezervirati mjesto

Ova stranica koristi kolačiće i ostale slične tehnologije. To znači da obrađuje vašu IP adresu kako bi odredila regiju u kojoj se se ona nalazi. Koristeći ovu stranicu, potvrđujete da ste suglasni s politikom privatnosti stranice.
OK